Simple Green® Lime Scale Remover erbjuder just den rätta balansen.... Den är tuff nog att tackla den svåra uppgiften att avlägsna kalkbeläggningar och den är mild nog att skydda känsliga material från skador som andra kalklösare kan orsaka.
Den milt buffrade syran i Lime Scale Remover ofta använd inom kosmeticaindustrin erbjuder en stor skillnad gentemot andra kalkrengöringspreparat; som kan förstöra ytan på porslin, kakel och rör.
Den nya Lime Scale Remover - med styrkan, kvaliteten och grundligheten redan associerad med varumärket Simple Green är speciellt framtagen för att effektivt lösa och avlägsna kalkbeläggningar, vattenfläckar och tvålrester.

Simple GreenLime Scale Remover har en trevlig doft som ger rummet en fräsch atmosfär. Den skadar inte porslin, rör, inklusive PVC. Det är den perfekta lagkamraten till Simple Green All-Purpose för att hålla kök och badrum rent och i skick som nytt.

Användningsområde
För säker användning på: porslin, handfat, toalett och badkar, keramiska plattor, dusch,armaturer,glasdörrar, aluminium, krom och rostfritt stål. Den kan även användas till kaffebryggare, diskmaskiner och tvättmaskiner var endast noga med att skölja noga efter applicering.
Simple Green® Lime Scale Remover
Löser mineralbeläggningar
Utmärkt för användning i
blandartankar, värmeväxlare,
duschar & simbassänger
Effektiv till A/C anläggningar och
kyltorn
Avlägsnar hårt vatten fläckar
Eliminerar tvålrester
Imponerande säkerhetskalssning
Biologiskt nedbrytbar
Ej slipande
Ej brandfarlig
Innehåller ej ammoniak, bleker Inte
Ekonomisk, koncentrerad
Vattenbaserad formel
Organisk saltteknologi
En fräsh, vintergrön doft
Säker att använda i närhet av barn
och husdjur 
Tillverkad Enligt ISO 9001: 2008
och 14001: 2004
UNIKA FUNKTIONER
PRODUKT APPLIKATIONER
Förpackningsstorlekar

Flaska      1 Liter
Dunk       10 Liter
Fat        208 Liter
90 Second Website Builder