Sopmaskiner

SOPMASKINER

NILFISK SW250

Snabb och enkel sopning av golv och utomhusområden. Samlar upp och avlägsnar damm, smuts, sand, spik, skruvar, cigaretter etc. Mekanisk konstruktion med växel och remdrift. Ingen motor eller batteri.


- Produktivitet teoretisk/praktisk: 3680/1840 m2/t
- Sopbredd: 92 cm
- Sopbehållare: 40 L
- Vikt körklar: 20 kg


IPC SG512 Padel

Speciellt anpassad maskin för PADEL banor. Enkel att svänga med
lättillgängliga, användarvänliga reglage gör att operatören inte behöver anstränga sig. Den främre sidoborsten och 51cm huvudborsten kan plocka upp närmare 50 L ludd och skräp i den stora sopbehållaren. Den lämnar kvar merparten av sanden i mattan. Sopbehållaren är lätt att tömma och filterbyten är en barnlek.

NILFISK SW 750

En batteridriven sopmaskin som verkligen kan användas överallt. Den låga ljudnivån gör den extremt lämplig för inomhusbruk och i ljudkänsliga miljöer. Maskinen lämpar sig mycket väl både på hårda golv och textila ytor.

SW 750 är utrustad med inbyggd laddare samt underhållsfria batterier. All daglig skötsel görs helt utan verktyg.

- Produktivitet 2880m²/h
- Sopbredd: 72 cm
- Sopbehållare: 60 L
- Vikt körklar: 68 kg

Stolzenberg KSE900

TRS-principen i kombination med filtersystemet garanterar det optimala resultatet vid sopning. KSE900 är mycket enkel att använda och extremt robust; Dessutom är den väldigt tyst, frihjulsdrift av de två stora drivhjulen ger perfekt hantering, även vid kurvtagning. Typiska användningsområden är kommersiell verksamhet,industrier och parkeringsplatser


KM 75/40 W Bp Pack

Batteridriven sopsugmaskin för effektiv uppsopning av inomhus- och utomhusytor från 600 kvm. och uppåt. Damm som uppstår vid sopning sugs in och behålls i maskinen. Lätt att använda tack vare EASY (Ergonomic Application System) där val av inställningar görs via ett vred med tydliga symboler. Sopvalsen kan ställas in och anpassas till ytan. Behändig mobil sopbehållare.

- Produktivitet 3375m²/h
- Sopbredd: 75 cm
- Sopbehållare: 40 L
- Vikt körklar: 124 kg

KM 70/30 C Bp Pack Adv

En batteridriven sopmaskin som sopar lika bra i vänstersväng som högersväng. Med sugfunktion för inomhusbruk. Fuktresistent universalborst ger bra resultat på alla slags ytor. Dessutom har den ett finfilter i fleece, robust plastkåpa, enkel justerbar huvudborste och infällbara sidoborstar.

- Produktivitet 2800m²/h
- Sopbredd: 70 cm
- Sopbehållare: 42/30 L
- Vikt körklar: 47 kg

KM 85/50 W Bp Pack 2SB

Gå-bakom sopmaskinen KM 85/50 W Bp Pack har en hög avverkningsgrad och är utrustad med batteri samt laddare som standard. Den kommer med ett flytande huvudborste samt ett stort planfilter.


- Produktivitet 3825m²/h
- Sopbredd: 105 cm
- Sopbehållare: 50 L
- Vikt körklar: 226 kg