Mattvättmaskiner

MATTVÄTTMASKINER

TASKI

Taski Procarpet 30

Taski Procarpet 30

Sprayextraktions- och kapslingsmaskin för rengöring av textilmattor

TASKI procarpet 30 är mycket robust och slitstark maskin. Maskinen kan användas såväl för djup rengöring med spray­extraktionmetod som för underhållsrengöring med kapslingsmetoden. Maskinen gör det enkel för användaren att sköta underhåll på alla typer av textila golv.

Mer info........


Kärcher Puzzi 8/1
TASKI Aquamat 45

TASKI Aquamat 45

TASKI Aquamat 45 är idealisk för medelstora, mattklädda ytor och korridorer. Den stora tanken minimerar antalet uppehåll för påfyllningar. Tack vare den höga sugkraften är torkningstiden starkt reducerad. Utöver sprayestraktionsfunktionen är TASKI Aquamat 45 även utrustad med en roterande skurborste. Den mekaniska bearbetningen garanterar ett mycket djupgående och bra rengöringsresultat, både bakåt och framåt.

Mer info........


Textiltvätt Taski Procarpet 45

Pålitlig och robust
TASKI Procarpet 45 är mycket robust och slitstark.
Maskinen är konstruerad för att tåla mycket tuffa
rengöringsuppgifter. Genom användning av högteknologiska
material i samtliga komponenter,
ökar maskinens livslängd samt minimerar serviceoch
reparationskostnader. Mer info....

NILFISK/VIPER

CEX 410
VIPER CAR 275 Mattvätt

VIPER CEX 410

VIPER CEX410 är en tyst mattvätt för professionell användning med inbyggda tillbehör. Maskinen rengör effektivt, så både mattor och möbeltextilier kan underhållas lätt och effektivt. Den kraftiga motorn säkerställer samtidig, snabb torkning. Maskinen Maskinen har en hög kapacitet med 35 liters rengöringsmedelstank och 23 liters smutsvattentankViper CAR 275 Klädseltvätt

Med Vipers Car 275 mattvätt blir det enkelt att hålla efter mattgolv som smutsas ned regelbundet. Maskinen är lättanvänd och är bra designad, har smarta fack för tillbehör och verktyg och en bra kvalitets känsla. Enkelt att tömma behållaren utan att behöva ta bort motorn. Robust lösningstank integrerad i chassit.

Mer info....

KÄRCHER

Puzzi 8/1

Puzzi 8/1 C

Textiltvätten för allt ifrån djuprengöring till lättare fläckborttagning. Nu i uppdaterad och ännu bättre version! Det medföljande handmunstycket är perfekt för alla uppdrag.

Mer info........


Puzzi 10/1

Puzzi 10/1 C

För grundlig rengöring ända in i fibrerna: för heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon. För små till medelstora ytor.

Mer info........


Puzzi 10/2

Puzzi 10/2 C

Textilvårdsmaskin för kommersiellt bruk för små till medelstora ytor. Utrustad med eluttag för borsttvätthuvud PW 30 och skumdämparbehållare.

Mer info........


WHITTAKER

Whittaker Trio

WHITTAKER TRIO

Kostnadseffektiv maskin som rengör stora
områden snabbt, 3 cylindriska borstar bearbetar och lyfter mattfibrerna, allt i ett
moment. 50% mer borstyta ger upp till 50% snabbare rengöring.

Finns som 15" & 20"

Mer info........