Sopmaskiner

SOPMASKINER

Batteridriven sopmaskin. Sopar snabbt på alla typer av underlag, även på asfalt och betong. Lämplig både ute och inne, komplett utrustad med 2 borstvalsar och 1 sidoborstar.

Teoretisk kapacitet 2300 m2/h. Ljudnivå 62dB (A).

Arbetsbredd 65 cm. Ca 3 timmar körtid. 40 cm huvudborste. 37 l sopbehållare. 62 cm total arbetsbredd. Vikt 55 kg

Ökad produktivitet tack vare extra
stor smutsbehållare och stor arbetsbredd Perfekt sopresultat tack vare det patenterade ”Tandem roller system” (TRS) dubbelborstsystem

• För inomhus- och utomhusbruk
•- Sopbredd: 90 cm
- Sopbehållare: 60 L
- Vikt körklar: 116 kg

Kompakt åkbar sopmaskin för mångsidig användning

Faktablad

TASKI

WETROK

Snabb och kompakt sopmaskin med en imponerande sopbredd på 75 cm. Lättmanövrerad i hörnor och trånga utrymmen. Passar även för textila mattor. Ca 2 timmar körtid.

- Produktivitet 3500m²/h
- Sopbredd: 78 cm
- Sopbehållare: 40 L
- Vikt körklar: 98 kg

Faktablad

Den här åkbara sopmaskinen – kompaktvarianten i klassen – är busenkel att köra. Därför kan du jobba blixtsnabbt – även i motlut. Det sparar tid och ökar din produktivitet. Speedmatic Tornado sopar både effektivt och grundligt med beprövad Wetrok-kvalitet.

Faktablad

Med Speedmatic Zyklon tar du upp kampen mot smutsen med besked. Inte ens omfattande mängder avfall över stora ytor utgör något problem. Dieselmotorn med sitt kraftfulla vridmoment ger hög prestanda och lång drifttid.

Faktablad

NILFISK

En batteridriven sopmaskin som verkligen kan användas överallt. Den låga ljudnivån gör den extremt lämplig för inomhusbruk och i ljudkänsliga miljöer. Maskinen lämpar sig mycket väl både på hårda golv och textila ytor.

SW 750 är utrustad med inbyggd laddare samt underhållsfria batterier. All daglig skötsel görs helt utan verktyg.

- Produktivitet 2880m²/h
- Sopbredd: 72 cm
- Sopbehållare: 60 L
- Vikt körklar: 68 kg

Datablad

Snabb och enkel sopning av golv och utomhusområden. Samlar upp och avlägsnar damm, smuts, sand, spik, skruvar, cigaretter etc. Mekanisk konstruktion med växel och remdrift. Ingen motor eller batteri.

- Produktivitet teoretisk: 3680 m²/t
- Sopbredd: 92 cm
- Sopbehållare: 40 L
- Vikt körklar: 20 kg

Datablad

Hög produktivitet tack vare bättre prestanda.

SW900 är en sop-/sugmaskin, som gör det möjligt att rengöra både enkelt och effektivt. Den samlar upp smutsen och avlägsnar även de minsta dammpartiklar snabbt och utan besvär. SW900 finns i en batterimodell för sopning inom- och utomhus, samt i en bensinmodell för utomhusbruk,

- Produktivitet 4725 m²/h
- Sopbredd: 105 cm
- Sopbehållare: 60 L
- Vikt körklar: 82 kg


Datablad

Merparten av uppgifterna för professionella ride-on sop-/sugmaskiner, kräver en maskin som är kompakt, lättmanövrerad och pålitlig. SR 1101 representerer enkelhet och robusthet på det mest sofistikerade sättet. Rekommenderas till fabriker, parkeringar och ytor utomhus som parker mm.

Faktablad

SW4000 är en åkbar sopmaskin med högtömning designad för maximal effektivitet, pålitlighet, minskad stilleståndstid och låga driftskostnader. Den är ett perfekt val för industri och produktion, packhus, distributionscenter, skolgårdar, butikscenter, parkeringsplatser, sportcenter, osv.

Faktablad

SW5500 är en mycket effektiv, komfortabel och användarvänlig sopmaskin för upptagning av damm och smuts från stora golv- och utomhusytor. Sopmaskinen ger stora fördelar i vardagen, som säker arbetsmiljö och låga samlade ägaromkostnader (TCO). Det gör den ytterst attraktiv för städbolag, industri och produktion, lager, distributionscenter, sporthallar, parkeringsplatser vid köpcenter, parkeringshus osv.

Faktablad

SR 1601 är enkel att sköta och har en högklassig sopförmåga. Den genomtänkta konstruktionen bidrar både med ergonomi och ekonomi. Filterteknik och dammkontroll är viktiga punkter som gör denna sopmaskin bäst i sin klass.

Faktablad

SW8000 sätter dig i förarsätet på en av de mest avancerade och innovativa industriella åkbara sopmaskinerna. Med sin extraordinära 2 meters sopbredd, rengör SW8000 stora områden, såsom parkeringsplatser, lagerbyggnader och fabriksgolv. Dessutom tar det bara en bråkdel av den tid, det tar för en konventionell sopmaskin.

Faktablad

PADEL

IPC 512 Padel

IPC SG512 Padel

Speciellt anpassad maskin för PADEL banor. Enkel att svänga med
lättillgängliga, användarvänliga reglage gör att operatören inte behöver anstränga sig. Den främre sidoborsten och 51cm huvudborsten kan plocka upp närmare 50 L ludd och skräp i den stora sopbehållaren. Den lämnar kvar merparten av sanden i mattan.

Datablad

KÄRCHER

KM 70/30 C Bp Pack

En batteridriven sopmaskin som sopar lika bra i vänstersväng som högersväng. Med sugfunktion för inomhusbruk.

- Produktivitet 2800m²/h
- Sopbredd: 70 cm
- Sopbehållare: 42/30 L
- Vikt körklar: 47 kg

KM 75/40 W Bp Pack

Batteridriven sopsugmaskin för effektiv uppsopning av inomhus- och utomhusytor från 600 kvm. och uppåt.

- Produktivitet 3375m²/h
- Sopbredd: 75 cm
- Sopbehållare: 40 L
- Vikt körklar: 124 kg


KM 85/50 W Bp Pack

Gå-bakom sopmaskinen KM 85/50 W Bp Pack har en hög avverkningsgrad och är utrustad med batteri samt laddare som standard.

- Produktivitet 3825m²/h
- Sopbredd: 105 cm
- Sopbehållare: 50 L
- Vikt körklar: 226 kg

Datablad

STOLZENBERG

Stolzenberg KSE900
Stolzenberg TT/E 1000
Stolzenberg TT/E 1100

STOLZENBERG TT/E 1000

Åkbar sopmaskin

Dubbla huvudborstar mm

Faktablad

STOLZENBERG TT/E 1100

Åkbar sopmaskin

Dubbla huvudborstar mm

Faktablad

Stolzenberg TT/E 1300
Stolzenberg TT/E 1800

Stolzenberg 900E

TRS-principen i kombination med filtersystemet garanterar det optimala resultatet vid sopning. 900E är mycket enkel att använda och extremt robust.


STOLZENBERG TT/E 1200

Åkbar sopmaskin

Dubbla huvudborstar mm

Faktablad

STOLZENBERG TT/E 1300

Åkbar sopmaskin

Dubbla huvudborstar mm

Faktablad

STOLZENBERG TT/E 1800

Åkbar sopmaskin

Dubbla huvudborstar mm

Faktablad

DULEVO

ROBOT