Specialmaskiner

SPECIALUTRUSTNING

Skumspruta Tryckluft

SKUMSPRUTA TRYCKLUFT

Skumspruta med behållare för rengöring. Kemblandningen trycks ut ur behållaren av trycket i behållaren, sedan tillsätts tryckluft i utloppsslangen. En kemkran och en luftkran regleras så rätt skum bildas. 10 meter slang och skumpistol ingår. Vätskan blandas enligt blandnings förhållandena för kemet. Bäst skum erhålles med mycket luft (4-6 bar) och lite vätska i blandningen.

Finns som 24L, 50L, 100L

Mer info........


Viper luftfläkt BV3/BV3D

Viper luftfläkt BV3/BV3D

VIPER BV3 luftfläkt erbjuder ett kraftfullt och mer kostnadseffektivt sätt att torka även större mattor och golv. En idealisk lösning för torkning av mattor, golv, samt även luftbyte på toaletter och WCs på hotell, skolor, kontor och liknande lokaler.

Mer info........Viper luftfläkt BV3/BV3D

NYHET!

Dustcontrol's hela sortiment

Mer info........

WETROK Motor Brusher

Manuell städning är passè: Ansträngande och påfrestande kroppsarbete som att städa fogar och kakel blir lekande lätt med Wetrok Motor Brusher. Den är specialist på väggar, fogar och svåråtkomliga ställen på golv, såsom hörn och trappor. Ergonomin, arbetsbelastningen och kvaliteten på städningen blir tack vare maskinell hantering märkbart högre.

Mer info........

WETROK Brush Boy

En trappskurmaskin som är otroligt effektivt och med en extremt lång livslängd med litiumbatteri. Denna smidiga skurmaskin kommer åt där varken kombi- eller skurmaskiner kommer åt. Även under lägre ställen som exempelvis element och toaletter. Med två motroterande borstar och rondeller ser den till att kanter, hörn och nischer blir ordentligt städade. Produktiviteten ökar eftersom man inte behöver anstränga sig med städningen

Mer info........